Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7
Atelier hillie knol
J. Nijmeijerlaan 8
7948 CB Nijeveen
tel. 0522 492281
e-mail: hilliek@hccnet.nl
Lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan? Dat kan!

Links vind je de verschillende cursussen die ik geef. Mijn instelling is dat je van iedereen kunt leren en dat kennis bestaat om gedeeld te worden. Deze instelling is iets dat ik mee heb gekregen uit mijn opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zelf heb ik onlangs ook genoten van een leuke en leerzame cursus Gevorderde Klassieke Schildertechnieken aan de Klassieke Academie in Groningen.

Wat begon op Hawaii (Hilo, 1987) bij Claire Mc Clean heeft mij gebracht op het punt waar ik nu sta: een eigen atelier met gezellige en succesvolle cursisten. Na elke cursus vindt er een mini-expositie plaats met de werken die gemaakt zijn gedurende de cursus. Dit blijkt een leuke manier te zijn om werken van medecursisten te bewonderen.

De cursussen zijn voor zowel beginners als gevorderden en worden gegeven in groepen van maximaal zeven personen. Mijn atelier in Nijeveen is de plaats waar de cursussen worden gegeven. Ook geef ik les aan de Vuso en bestaat er de mogelijkheid om in overleg op locatie les te geven.

De lessen bieden niet alleen een leuke manier om in aanraking te komen met de creatieve technieken, maar ook de kans om je passie te delen met andere geïnteresseerden.


Bij interesse, vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via de contactgegevens of het contactformulier invullen op de contactpagina.